AEROSOL+

AEROSOL+ NEO

Vårt egna märke inom regenerering av ett äkta rökmoln från flytande rök. En av fördelarna med detta system är att vi återskapar partiklar som är så små att man inte kan känna dem mot huden. Därav definitionen “Torrökning”. En annan intressant detalj är att både förbrukning av flytande rök och processtiden reduceras dramatiskt gentemot våra kollegor. Idag kan vi halvera er processtid och minska förbrukningen med upp till 25%.

Vi kopplar in utrustningen till ert befintliga kok-/rökskåp på mindre än 15 minuter för en utvärdering. Fungerar utmärkt för er som har traditionella skåp och inte tittat på flytande rök innan. Den utrustning som ni får prova är exakt det som senare installeras i era lokaler.

 

AEROSOL+ SDS

Spray Doserings System – En enkel med ändå avancerad doseringsutrustning till er slicer, djupdragare, transportband eller korvsorterare för att eliminera bland annat E-coli, Listeria, Salmonella m.m. Förlängning av er hållbarhet till det dubbla med denna mycket enkla process. Vi kan portionera ut med upp till 8 stycken munstycken som doserar ut er flytande vätska till alla typer av produkter. Passar för även perfekt för färgsättning och smaksättning av bacon, köttbullar, sallad m.m.

Kontakta oss gärna nedan om ni har frågor!